Wednesday, August 1, 2007

Update Data Guru Sekolah Rendah

Kemas Kini Data Guru - Unit Sekolah Rendah
Sutera Inn Kota Bharu
1-2 Ogos 2007


Semua PPD menghantar dua orang untuk melakukan kerja kemas kini data guru yang berada di sekolah rendah.

Nampaknya Unit Sekolah Rendah dalam proses 'mengemas kini' data guru.

Kemas kini data guru?....... ada makna tuuuuu!

Dan mungkin akan mendebarkan bagi guru-guru, terutama yang baru sahaja menerima anugerah 'DG32'.

Bagi PPD Bachok tak pe laa... 33 buah sekolah je.

Saing-saing PPD Kota Bharu.... Pasir Puteh-Machang dan lain-lain, 'luga' la kerana sekolah dalam PPD mereka mencecah 90 buah.

Dah la sekolah banyak.... staff pulak ramai.

Data Guru Bachok..... first day pun dah siap! Saja je buat slow-slow sambil tunggu saing-saing.

Masuk hari kedua... aku dah siap dan relex je..... tolong perabih nasi je laa!

Kepada penerima DG32...... siap-siap la hehehe!



Haaa.... ni kekawan yang 'luga' nak kemas kini data guru.












Minggu depan kita jumpa di Langkawi!

0 Comments:

Post a Comment