Saturday, May 2, 2009

Jawab tag dulu

Kebetulan sekarang ni macam tak de idea menulis, jadi baik la jawab tag kekawan. Dah lama tak kena tag ni, entah macam mana tersenarai pula untuk jawab tag dari awek..... ekhem... ekhem..... sakurasa2.blogspot.com. Ok jom tengok apa tagnya.....

1) Anda perlu printscreen wallpaper anda.
# ok.... ini wallpaper saya



2) Bagitau naper anda suka wallpaper anda?"

#sebab...ini gambar mem besar dan rakyat jelata aku... tiada yang lebih bermakna di dunia ini selain daripada mereka.

3) Sape yang kena tag seterusnya?
#ooooo..... nak kena tag orang lain la pulak ni....... ok, aku nak tag sesiapa sahaja yang masuk blog aku ni..... korang jangan nak ngelat pulak!

"Cara untuk membuat printscreen wallpaper .... tekan button yg ada tulis Print Scrn / SysRq... biasa nye kedudukan button tu kat sebelah atas kanan buka Photoshop or Paint dalam Accesories.. paste kat situ..pastu save...then upload le ke blog" atau korang buat la cam mana pun asal dapat capture wallpaper korang.... hehehe

11 Comments:

  1. Tijah said...
    opppsss...
    termasuk plak sini...

    aisehhh....

    hahhaha
    mebby a.k.a ezza said...
    yuhuuu..shifu adeh..kena dan terkena nih..kena lah wat kan..huuhuhu...rindu rr shifu hijkhihkhihkhihk
    Yunus Badawi said...
    aku pun kena tag oleh awek tu tapi aku belum buat. Nanti kalau aku buat kira jawab 2 dlm 1 lah - dia punya dan ko punya sekali hehehe
    Shifu67 said...
    hahaha... korang jgn nak ngelat aaaa.... jgn nak tukar wallpaper aaaa... YB dah kena 2 kali tu
    xiiinam said...
    Alamak...tak jadi masuklah...
    Nak balik....nak balik...



    Errr...aku baru jejak hujung ibu jari kaki aku...kira tak kena taglah kan...


    walpaper aku kosong je...penuh desktop icon je..
    soca said...
    elemekkk, trkena jugak aku pepagi nih... aku tk suke ngelat, nnt aku jwb erk... huhu
    kuIna LadyInRed said...
    sy lalu aje...
    soca said...
    tag da jawab...
    Mak Su said...
    saya tumpang lalu-lalang :)

    p/s: dah pernah buat dah tag ni.
    joegrimjow said...
    ingtkan ahli politik mane tadi
    Shifu67 said...
    maksu-
    hoi makcik nak pegi mane tuu

    joe-
    aku bekas menteri negeri beringin rendang la... hehehe

Post a Comment