Sunday, February 7, 2010

Akhirnya....

Selepas dua minggu berhempas-pulas siang malam... akhirnya kelmarin website opis yg aku buat berjaya dilayarkan ke alam syber ini.....walaupun belum siap sepenuhnya.

Buat masa sekarang ni, website ini masih dalam tempoh 'running test'... maka segala kesulitan amatlah dikesali..... hehehe

Selamat berkunjung ke website opis kami yang tak seberapa itu!


20 Comments:

  1. Yunus Badawi said...
    tahniahlah ko berjaya juga menyiapkan website PPDBachok tu.

    Aku nak bagi ia running test dulu. Bila dah ok nanti baru aku nak dtg melawat hehehe
    PPD said...
    hahaha.. aku duk running la nii
    joegrimjow said...
    buat satu untuk saye cg

    nanti saye nak post website herbalife baru
    ada masa
    komen r ek
    nak denga komen dari pakar
    huhu
    Zyma Da` Catwoman said...
    Salam Shifu....

    Wahhhhhhhh,sudah boleh running la itu website PPD.....
    Sgt kagum aku dgn itu website PPD Bachok.

    Lalalalala.....

    :)
    ONE ZABA said...
    running ok....

    bachok telah dihidupkan...
    pakmat said...
    ..tahniah, sifu..loading ok..agak pantas..mana bahagian untuk muatturun borang-borang saperti permohonan pertukaran murid-murid..atau borang-borang lain yang sering diperlukan oleh ibu dan bapa?..:)
    LiNda said...
    Yup ! saya dah berkunjung.

    ( ala... saja nak jaga hati member )
    xiiinam said...
    Lelaki macho yang pegang briefcase tu....Masa tulah pun dia nak lalu kat celah-celah budak-budak tu.....musykil betul!!!


    Ge ge mu!!!
    Mak Su said...
    yeahh, huuray utk shifu :)
    Shifu67 said...
    joe
    boleh jee... pengerasnyaa.... :)

    zyma
    jom running

    1Z
    dah hidup ni.. harap2 panjang la hayatnya

    pakmat
    terima kasih atas komen yang paling bernas... memang dlm perancangan, tapi saja je nak tunggu pegawai yg berkenaan terfikir ke dak benda2 gitu

    linda
    jom running kat lorong angsa

    ciklah
    lelaki itulah yg ko lastik dulu masa nak mengorat ko

    mak su
    teringat lagu horey2 sudirman ke ni
    latifahgb said...
    Tahniah..dah berjaya bangaunkan webside utk PPD..Mana Webside sekolah cikgu pula...
    Che' Pit said...
    running test?

    tak larat ler nak running, perut dah besar..

    hmm walking test leh tak shifu?
    DaHLia said...
    yeay...dah tengok!! terbaekkk!!!
    guna Joomla ke ni ???
    Webmaster said...
    joomla????... ikss tak maen la jom2 ni... hehehe

    buat pakai msword & powerpoint je...lalala!
    Shifu67 said...
    ehh... sorry tersign in pakai akaun webmasterrr pulak.. hehehe
    Daddy Zuki said...
    abg epul, dah lama x update blog? bz dgn P n P ke? We miss ur new entries. Cepat2lah update, ye?
    izman said...
    teror la bang, ni buleh buat bisness untung ribu riban ni.
    Shifu67 said...
    zuki
    ko rindu kat aku eiii... zyma.. oooo zyma.. ko tak rindu ke... hehehe

    izman
    errr... aku belum hantar bill lagi ni... emmm.. berapa aku nak clim ni agaknya...
    arsaili said...
    salam tahniah....
    日月神教-任我行 said...

Post a Comment