Tuesday, February 2, 2010

Akan muncul...

Dulu aku dah buat website untuk opis ni... bila siap aku serahkan kat diorang di opis. Kerja aku selesai... walau pun tak pernah hantar bill..... hehehe!

Duk tak lama... website tu lenyap gitu je pasal tak bayar sewa hosting..... hehehe!

Tahun ni.... boss duk bising semula tentang website, dan pegawai-pegawai kat opis kembali mencari aku.

Dah seminggu aku buat website ni... belum siap lagi..... tapi tinggal nak finishing je.

Kekawan kat opis sedang menguruskan bayaran sewa hosting.... dan dalam minggu ni insyaAllah akan muncullah kembali website ni.... harap-harap selepas ni, website ni tak akan 'kong' lagi.... hehehe!

Website ini boleh dikunjungi di alamat.....

http://www.ppdbachok.com/



Maaf kepada kawan-kawan kerana seminggu dua ni kawe menyepi diri.......

11 Comments:

  1. xiiinam said...
    Hidup PPD Bachok!!!


    :)
    Yunus Badawi said...
    Hidup PPD Bachok!!!! (ikut seruan ckLah)

    Oh ini rupanya kerja ko menghilang seminggu hehehe
    ONE ZABA said...
    PPD Bachok dihidupkan!!!!
    Che' Pit said...
    PPD Bachok hidup kembali
    LiNda said...
    Hidup Shifu !

    eh..eh... boleh kann...kannn
    Mak Su said...
    dorang kena ler cepat2 siapkan payment ek, takut terlupa, nanti cari lagi... ;)
    Cik Afzan said...
    sape xbayar sewa mmg kena halau
    Zyma Da` Catwoman said...
    Hidup PPD Bachok!!! Hidup Shifu!!

    (Ya, aku sedang bodek ko...aku tidak menafikannya. KFC utk aku satu kotak ye!!)

    Muahahahaha.....

    :)
    latifahgb said...
    Shifu...terasa pulak saya bila sebut ada anak murid tak up date blog tu...tak ada kesempatan langsung..sibuk menyediakan perancangan strategik..
    shifu pun dah lama tak on line...
    Shifu67 said...
    ciklah
    hidupppppp!

    YB
    buat keje sukarela jee...

    1Z
    errr.... kawe berasa nak selok ni

    CP
    yaa sudah hidup

    linda
    weii2 aku hidup lagi laa

    maksu
    kalau diorang tak bajar .... semula laaa hehehe

    cik cookie
    aikk.. jadi cik afzan pulak.. sudah tukar ka sekarang

    zyma
    ikss.. kucing mana makan kfc.. makan keropok lekor dah laa

    LGB
    errr... kita serupaaa!
    DaHLia said...
    kalo nk free, leh je tumpang Moe kan??

    tapi mana yg lebih elok shifu?? hosting sendiiri kah?

Post a Comment