Wednesday, March 31, 2010

Anugerah Ciptaan Inovasi

Ciptaan yang sungguh berinovasi dan kreatif.

Ciptaan ini dipercayai akan dapat menyelamatkan dunia daripada masalah bahan buangan yang akan mencemarkan alam.

Sayangilah dunia kita demi kehidupan akan datang..... selamat menggunakan kaedah penjimatan penggunaan pampers di bawah.

shhhttt... Dun Behrang.... kalau ko malas nak bangun tukar lampin anak, ko boleh guna kaedah ni.... hehehe!



14 Comments:

  1. Che' Pit said...
    Dun Behrang.... kalau ko malas nak bangun tukar lampin anak, ko boleh guna kaedah ni

    err kalau Dun Behrang sendiri yang malas nak bangun g kencing malam2, hmm boleh ke dia guna kaedah ni? huhu
    Shifu67 said...
    hahaha....

    aku tak campurr... aku tak bagi idea tu... hahaha
    LiNda said...
    Hahahaha...

    wakakaka..

    kehkehkeh..

    huhuuuu...
    Yunus Badawi said...
    Aku suka tengok budak tu - comel.
    Kalau budak tu berguling, habislah tumpah. Masukkan botol yg ada penutup lagi selamat kot.
    Shifu67 said...
    linda
    kenapa gelak guling... pernah guna idea ni ke dulu

    YB
    haaa... idea bagus utk peningkatan kualiti tu... huhuhu
    ONE ZABA said...
    buat acara sukaneka bagus tu. asyik isi air dalam botol je.
    joegrimjow said...
    wakaka
    pernah dapat email yg syorkan cara penjimatan
    gambar ni pon ade
    hehe
    Mak Su said...
    aiyo... gapo lah...huhuhuhu
    Shifu67 said...
    1Z
    yg pastinya sekolah ciklah tak leh buat acara ni... hehehe

    joe
    ni idea diwaktu banyak benda yg kena potong

    maksu
    idea yg simple tapi tak mustahil satu hari aka popular kann
    ONE ZABA said...
    shifu....

    sekolah cklah pun boleh jugak. tapi kena buat gantung macam timba la..muhahahaha!!!
    Shifu67 said...
    1Z
    adala nak kena niyak rapik niiii... aku tak tauuu
    Catwoman said...
    Huhuhuhu......
    Aku malu melihat burung yg hinggap di celah2 paper cup tu.....

    Larikkkkkkkk.........

    :)
    Shifu67 said...
    zaima
    haii... bila pulak kucing tak suka burung ni... selalunya kucing ngap je burung kann
    DUN Behrang 2020 said...
    Uikkksss...apa salahku apa salah ibukuuuu...ermmm best gak kalo guna kaedah ni ye...tp nak tahu best ke tak...kena la dapatkan pengalaman dulu...amacam CP...ada berani?

Post a Comment