Monday, June 14, 2010

Jemputan Bekwoh Belum Habis Lagi.....

Dah masuk minggu ke-2 cuti....

Seharian perubat laptop yang meragam....... jenuh dah scan, pakai kespesky ori pun tak daya nak bagi clear. Last sekali format je la, senang cerita.

Bila komputer ada masalah yang heavy, memang la jalan paling senang kita format je. Cuma yang lecehnya, lepas install baru, banyak la file kena update.




Jemputan orang 'bekwoh' (big work) pun belum habis lagi......

Sempena musim 'bekwoh' ni.... renung-renungkanlah hasil kajian berikut....


Jangan mata naik 'ketimbin' dah laaa... hahaha!

7 Comments:

  1. Yunus Badawi said...
    kat lake garden takdelah yg nak direnung. Kena pegi pantai kat eropah kot huhuhu
    joegrimjow said...
    esok saya balik cikgu
    ;)
    Mak Su said...
    ahaks ahaks
    Shifu67 said...
    YB
    amboii jauhnye nak pegi renung

    Joe
    selamat balik... lepas renung2

    maksu
    ni mesti batuk lepas kena panahan renung makrifat ni
    DUN Behrang 2020 said...
    renung jangan tak renung...renung je ker?
    MaMa MoDeN said...
    salam
    ada ka lagu tu.. patutlah orang lelaki makin galak dok renung payudara wanita...
    Shifu67 said...
    DUN... aku tau hang bukan setakat renung je... maklum la batu dah habis

    MamaModen... riadah mata kot... hehehe

Post a Comment