Saturday, August 14, 2010

Sambung cerita home make over



Bulan lepas aku buat 'home make over' sikit ruang keluarga.

Bila dah siap.... rasa macam ada yang tak kena je

Apa eiiiiik?....... memang ada yang tak kena... tv tu rasa macam dah tak sesuaiiii je duk kat situ.

Ada maknaaaa tuuu..... hehehe









Mungkin dah tiba masanya untuk tukar tv baru.

Muhahaha.... patut la mata rasa tak syok je tengok tv lama tu....









Kalau ikutkan nafsu nak beli tv LED 50"..... tapi harganya boleh tersentap jantung.

Jadi terpaksa la tahan nafsu.... lagi pun bajet hanya mampu sekadar tv plasma 50" je

Plasma pun plasma laaa.... asalkan 50".... hehehe






Baru sedap mata memandang kannn....

Tv Samsung Plasma 50" siap dengan set home cinema system..... harga RM4899, kira ok la dengan bajet aku....

Lain tahun kalau ada rezeki baru beli Tv LED (entah bila la tu... huhuhu)










view dari meja kerja aku

Barulah nampak ngam sikit kan.... sekarang ni baru la rasa lega, tak pedih mata bila tengok tv. lagi pun sepanjang hari kat rumah inilah posisi aku.... sekarang barulah clear nak tengok tv

Yang pastinya bajet raya aku tahun ni pun dah clear jugak.... tak balik kampung la tahun ni!

10 Comments:

  1. DaHLia said...
    wahhh TV Raya!!!
    baru sesuaiiii :)
    Shifu67 said...
    tahun ni beraya depan tv je la... pasal bajet raya dah habis sebelum raya.... hehehe
    ckLah@xiiinam said...
    Ayohai.....ganal banar leh!

    Tak nampak TV tu...ternampak benda lain.

    Sofea....carikan baju abah tu!
    LiNda said...
    ek'eleh.. baru skrg pedih mata tengok tv lama .

    pastu, buat alasan skema . tak balik kampung ! dah abis 1/2 ribu .

    Last year pun tak balik kampung sbb dpt bunus 500 hengget .

    Next year jadi tak balik kampung ?

    huhuu
    Yunus Badawi said...
    Aku syak bila ko duduk kat meja kerja tu mata ko ke tv. Meja yg kerja tapi org nya tak kerja hehehe
    Yunus Badawi said...
    Lain kali kalau ada rezeki buat apa beli yg 50 inci jugak? Belilah yg mcm panggung wayang tu hahaha
    Shifu67 said...
    cklah
    aku dah pilih gambar posisi yang sesuai tu...

    linda
    betul la... mata tak pedih kalau tengok tv 50".... ko boleh buat gak alasan ni... try la kalau tak caya

    YB
    bila kat umah kerja aku tengok tv la
    Catwoman said...
    Amvoiiiii.....TV baru & besar gitu !!!! Cerah je mata nengoknya ye....

    Hihihihihi....

    Take care...

    :)
    arsaili said...
    salam ramadan dan selamat berpuasa...fuyoo gempak tv baru ehehe
    noorlara said...
    kali terakhir makan pulasan pada tahun 2002 yg dihadiah oleh seorg kawan dai KEJORA. Isi yg tebal dan rase manis yg unik, kalu dekat umah awak tentu saya gi mintak sekilo setiap hari hhehehe

Post a Comment