Saturday, November 25, 2006

TMnet 28.8 Dailup... adusss!

Adusss.... dah 2 hari streamyx aku kena blok. Hari khamis lepas, balik dari minum-minum dengan rakan Pemuda Bachok, dalam pukul 1:30 AM cadang nak online, tapi dapat msg ERROR 691: ........... username/password invalid..... , alamak apa dah jadi ni? Terus call 1300-88- 9515, hehehe rupanya kes tak bayar bill lagi. Sekali lagi Alamak!, esok jumaat then sabtu... ahad baru boleh bayar bill, adussss! tensionnnn.

Pagi ni try online dengan TMnet dailup, adusss dapat line 28.8kb je... banding dengan streamyx aku 1000kb. Sakit jiwa dibuatnyaa. Tapi apa nak buat. Sementara tunggu esok, layan je lahh line yang merangkak-rangkak ni.

0 Comments:

Post a Comment