Tuesday, December 19, 2006

4 Madu Atas Satu Katil

Berita 1: Terima anugerah khas Kerajaan Terengganu.

KUALA TERENGGANU: Ahli perniagaan, Ariffin Mohamad, 56, yang memiliki empat isteri dan hidup bahagia bawah satu bumbung bakal menerima Anugerah Khas daripada Kerajaan Terengganu.

Keikhlasan Ariffin dan Muhamad Noor yang dianggap penyelamat wanita bergelar ibu tunggal membuka mata kerajaan negeri dengan memberi penghormatan melalui anugerah berkenaan.


Berita 2: Villa Ariffarozama diserah kepada isteri, harta lain untuk 17 anak.


KUALA TERENGGANU: Demi masa depan dan kebahagiaan keluarga keempat-empat isteri dan 17 anaknya, usahawan ubat tradisional Ariffin Mohamad, 56, atau lebih dikenali dengan panggilan Abang Ariff menyediakan wasiat untuk mereka.

Ariffin berkata, semua harta yang ada dalam kediaman keluarganya di Villa Ariffarozama di Kampung Tebauk kini bukan lagi miliknya kerana sudah diserahkan kepada empat isterinya.

"Rumah ini milik mereka berempat. Harta lain seperti kereta, saya sediakan untuk anak dan isteri yang mempunyai lesen manakala empat anak yang belajar di Kusza dan Kustem memiliki kereta masing-masing," katanya.

Dia turut memberi perbelanjaan dapur RM36,000 setahun tetapi diberikan kepada isteri ketiga dan keempat.


**********************************
Tahniah kepada Abang Ariff. Ok.... ni ada special picture bab ilmu ber"madu"EKSLUSIVE....FOTO 4 MADU ATAS SATU KATIL........


0 Comments:

Post a Comment