Wednesday, December 6, 2006

Pade Dengan Blogspot Jah Bangkali!

Seharian aku meneroka alam blogging ni, semalam aku dah buat satu dengan 'multiply.com'. Mula-mula tu nampak menarik, tapi lama-lama rasanya aku tak minat dengannya. Pasal aku bukannya ada masa nak share photo, lagu atau video. Boleh isi blog ni macam yang ada sekarang ni pun dah kira ok. Sooo.... bukan 'blogspot.com' yang aku nak lupakan tapi 'multiply.com' bangkali yang akan aku lupakan. Yang dah ada tu, biarkan je lahh!

Selain 'multiply.com' aku dah daftar 'tagged.com'... lebihkurang sama saja dengan 'multiply.com'. Aku juga tengok 'blogsome.com' yang ni kira adik beradik 'blogspot.com'. Satu lagi alat blogging ialah 'livejournal.com', 'facebook.com', 'wordpress.org' dan ada la lagi yang lain-lain. Semua tu saja pegi tengok, apa kelebihan dan kekurangan antaranya.

Ok... sekarang ni aku dah ada:

http://www.shifu67.blogspot.com/

http://www.siapanakjawab.blogspot.com/

http://www.kongsiinfo.blogspot.com/

http://360.yahoo.com/shifu_67

http://www.shifu67.googlepages.com

http://www.myspace.com/shifu67

http://www.shifu67.multiply.com/

http://www.tagged.com/shifu67



Emmmm...... bila masa aku buat semua ni, hahaha!

0 Comments:

Post a Comment