Friday, December 29, 2006

Graphic Designer



Belum buka sekolah sudah ada tugasan. Ini cadangan Sidang Redaksi Buletin PPD Bachok untuk tahun 2007. Layoutnya lebih kurang macam tulah... tapi belum tentu lagi boss nak terima. 3 Jan ni baru first meating, harap-harapnya sukses supaya tak menyusahkan kerja aku untuk reka bentuk grafik buletin tu nanti. Aku buat dgn publiser je ni, kerana tempat printing yang aku selalu buat kerja tu guna windows je. Barangkali inilah satu2nya syarikat printing yang hanya guna Ms Office untuk buat kerja. Aku malas nak install software2 lain yang segala bagai dalam laptop aku ni.


p/s.....
jadi graphic designer la pulakk.... layak ke aku jadi graphic designer ni. Aku duk renung2 gak keje yang aku buat ni sambil rujuk banyak majalah, tengok cam mana diorang punya layout... emmm! rasa2nya lebih kurang dah dengan graphic designer pro ni... hehehe. Nak buat lebih-lebih pun tak guna jugak, mugo bajet dengan air liur je... takat ni pun dah kira ok la kotttt!

1 Comment:

  1. DaHLia said...
    sampai sini sebab cr idea pasal Buletin..

    nak jugak tahu apa software buat buletin yang paling oke.

Post a Comment