Friday, August 21, 2009

Cabaran Tukar Saiz Seluar!

Sempena Ramadhan yang bermula esok, jom sahut....
CABARAN TUKAR SAIZ SELUAR



Syarat-Syarat Penyertaan
1. Terbuka kepada jejaka yang saiz sekarang sudah tidak seperti dulu.... hehehe
2. Copy & paste logo di atas, dan letak dalam blog anda.
3. Letak gambar terkini anda (dengan gaya jelas tunjukkan perut... hehehe).
4. Nyatakan 'berat' terkini dan 'saiz seluar' terkini.
5. Nyatakan target anda.
6. Cabaran berakhir selepas habis bulan puasa..... jangan lupa postkan hasilnya nanti.
7. Syarat lain..... akan diberitahu kemudian oleh penganjur..... hehehe



Kepada sesiapa yang nak menyertai cabaran ini..... sila buat komen entry ini, nyatakan blog anda... lagi seronok kalau ajak kawan-kawan yang berminat.... saya akan listkan senarai peserta nanti.

Sebagai permulaan..... saya dengan ini menjemput OneZ untuk menyertai cabaran ini..... hehehe

26 Comments:

  1. xiiinam said...
    This comment has been removed by the author.
    xiiinam said...
    Aku padam komen tadi...
    Tak nampak para satu dalam syarat tu...perkataan 'jejaka' tu...

    Aku memang tak boleh masuk....sebab aku pakai korset....
    Ha...ha...ha....
    ONE ZABA said...
    kalau ikut pengalaman pose yg lepas-lepas la kan...aku ni bukannya makin kurus...tapi makin sihat. angkara naka-anak la tu. diorang tu main beli je segala macam kuih. tapi yg terpaksa jadi tukang perabih aku jugakkkk!!!

    tapi tak pa la...aku sahut jugak la cabaran ko tu....

    aduhai, semput la aku gini..ahakkk!!!
    Chekgu BaniHassim said...
    alamak...
    segannye nak masuk...
    tak boleh terima kenyataan actually...
    haha

    nnti laa...aku semayang istikharah tgk camne...haha
    Yunus Badawi said...
    Aku bagi peluang kpd yg lain boleh tak hehehe
    Shifu67 said...
    oleh kerana jejaka2 di atas dah komen entry ni.... maka automatik tersenarai sebagai peserta... hehehe
    Shifu67 said...
    kalau mek kat atas tu nak ikut serta sama... nampaknya kena tukar syarat penyertaan le kot.... hehehe
    faiz said...
    shifu - nie kena wat weekly update nieh..kalau x jalan gak cabaran nie..kena la beratur audition the biggest loser asia eh..hehe.. anyway, selamat berpuasa..!!
    lukmanw@gmail.com said...
    Saiful

    1. Rasanya aku tahu apa hadiah dia - Laser Jet + Tonner! Kan, kan, kan.

    2. Aku back-dated entry boleh tak? Dulu pinggang 42, skrg 39, Boleh kan, kan, kan!

    Lukman
    MaMa MoDeN said...
    salam cikgu,
    ermmm mama moden masuk senarai tak?
    izman said...
    errr.... nak ke tak nak?. malu nak tayang perut ni.

    selamat berpuasa utk abang dan keluarga.
    Shifu67 said...
    faiz-
    saya nak selamatkan diorang supaya tak payah kena masuk the biggest loser le ni.... hehehe

    lukman-
    dan ko dah tersenarai... hehehe
    cabaran bermula sekarang... ko jgn ngelat

    mamamoden-
    err... kena tukar syarat penyertaan ni... :)

    izman-
    ko pun automatik dah tersenarai ni... hehehe
    ezzati said...
    alaaa..gegirl x leh msk ke??huhu
    joegrimjow said...
    esok p skolah timbang
    Shifu67 said...
    ezzati-
    nak masuk tanding ke... nak jadi sponsor hadiah ni... :)

    joe-
    yeee... tuan2... ini dia penaja CABARAN TUKAR SAIZ SELUAR... dah datang.... hehehe
    xiiinam said...
    كل عام وانتم بخيربشهررمضان ا لكريم
    juk said...
    salam,

    abe latih bebudak olahraga MSSK ke? camner ni? kepimpinan melalui teladan. saya latih peringkat sekolah je. teruja gak nak join. berat skrg 76kg, saiz 36.5. Hmmm..tapi sy nak tambah berat bukannya nak turunkan. huhuhuhu.
    bitsaidin said...
    Salam,

    Saya mau join, tapi malu la nak upload gambo kat entry saya..hahaa..Tulis spec kat sini pon boleh ye..

    Berat: 79.2
    Saiz: 34

    Tunggu hasilnya nanti selepas raya samada berjaya atau tidak..haha
    Shifu67 said...
    ciklah
    bebelit lidah nak baca arobbb.... :)

    juk-
    kawe coach kapung jahh... amboiii, nak tambah berat, demo kena buat cabaran lain la.... banyaknyoo blog demo

    bitsaidin-
    memang susah kalau nak mengakui hakikat ni.... hehehe. Tu spec sekarang ke, spec target.... tapi aku rasa tu spec target ko kannn... hehehe
    juk said...
    abe syifu,

    blog je byk tp x update pun. dulu kemaruk berblog, now i stick to one. nak sign MOU dgn abe ni. jom kita exchange link di blog list. My blog URL is 'http://feeds2.feedburner.com/zukirobust'. Sila taip, ok? Kalau taip zukidin.blogspot.com, ia kuar pos yg lama. Pas tu sy nak jd follower blog abe, n harap abg pun jadi follower sy gak.

    OK, selamat meratakan perut. I am sure u can do it. Cayalah!

    Sir Zuki
    itafukada said...
    nape jejaka je??huhu..
    arsaili said...
    salam ramadhan moga kedatangannya kali ini membawa seribu erti
    Mak Su said...
    caiyuk caiyuk semoga selamat berjaya tuka seluar! :)

    eh! saiz seluar
    kuIna LadyInRed said...
    utk jejaka???????????????

    OZ, YB dll tu jejaka ker...
    huhuhu...

    ini the biggest loser shifu67 yer
    Shifu67 said...
    Juk-
    ok... jom kita saling memfollow... hehehe

    itafukada-
    terima kasih sudi singgah... errr... cabaran ni saja2 je nak suka2

    maksu-
    tunggu gambar terbaru saya.... tungguuuu

    kulna-
    jejaka 40an... hehehe
    日月神教-任我行 said...

Post a Comment