Monday, August 31, 2009

Merdeka... 52 tahun yang gemilang



Merdekakan diri anda daripada imej
yang mengerikan ini!


16 Comments:

  1. Shifu67 said...
    psttt... imej tu bukan perut aku eiii
    green said...
    bole caye ke??hahah

    jgn lupa untuk tinggalkn alamat di blog sy..
    xiiinam said...
    Berapa bulan ni?

    Macam dah over dew .......
    xiiinam said...
    sungguh ngeri......
    LiNda said...
    eii uww..

    tak sesuai okeh gambar itu..
    bulu dada sejemput ..ekeke
    sonata anak kancil said...
    salam kemerdekaan...

    sentiasa terus dalam cobaaannnn....pagi dengan penuh azamnya.....bila petang....hai nafsu - nafsu - seme sedap belaka...tapi takat le ni - masih mantop kontrol!!!

    baju2 lama/kain2 lama....yg 1/2/3 tahun lepas...even yg sebelum ni pun ada lagi!
    Brahimnyior said...
    Berikut adalah lintas langsung Program Cabaran Bersama Shifu67,

    Selepas seminggu berpuasa, berat teman turun kepada 73 kg, saiz pinggang 32.

    Amacam, puas ati?

    Hahahaha, mike ada perubahan tak?
    Yunus Badawi said...
    aku tahu imej tu bukan perut ko sbb perut ko lebih dari itu wakakaka

    larikkssss
    ONE ZABA said...
    cuit-cuit puting tu best jugak!!!!
    Shifu67 said...
    green-
    sila percaya perut itu bukan saya punya eiii.... errr... dah bekurun tak dpt kad raya... mesti sonok... hehehe

    clah-
    yg tu bukan dah over... dah bentan punn... kalau shah jahan ko jadi cam ni cam mana agaknya... hehehe

    linda-
    memang tak sesuai gambar tu, bulu dada sejemput.... pasal saya punya tak cam tu.... hahahaha

    sonata-
    baju2/kain2 lama tu memang la ada lagi.... masalahnya nak pakai je yg dah tak muat... kuikuikui

    brahim-
    sila tunjukkan bukti gambar sebelum dan selepas... kalau tak... itu hanyalah impian anda semata2 ... hahaha

    YB
    sebelum terlambat... terimalah hakikat... walau ko lari ke mana pun... hakikat tetap hakikat.... hehehe

    OneZ-
    cuit2 sebelah atas dari pusat tak pe... tak batal puasa, tapi cuit2 je la, jgn buat yg lain pulak
    chekguBH said...
    hahah...
    awal2 dah ps yg tu bukan pewot ko...
    hahah

    erm, ape progress??
    huhu

    salam merdeka...
    izman said...
    saya baru timbang, berat sekarang 86kg. nak turunkan ke 85.5kg boleh??
    Shifu67 said...
    klau ko turun banyak tu... pagi esok lepas ko 'melabur' pun dah boleh dapat.... kalau dak pun ko timbang pukul 6.30 ptg, gerenti dapat... huhuhu
    faiz said...
    shifu - terkujat tgk gambar perut kat atas tue..hehe...

    btw, x dak update ka cabaran tukar size seluar..???
    farah aminuddin said...
    selamat menyambut hari kemerdekaan

    wp dah lewat. hehe
    Shifu67 said...
    faiz-
    hehehe... sila percaya, itu bukan perut saya

    farah-
    tak pee... merdeka tetap merdeka

Post a Comment