Thursday, October 15, 2009

Tranformasi

Dulu.......

Tuan lama.....

Suatu hari.....

Tuan baru....

Hari ini.... taraaaaa......


Sukanyeee dieee.....

19 Comments:

  1. joegrimjow said...
    wawa
    baru2 ;-)
    yginsaf4 said...
    1+6 = 7
    3+4 = 7

    chanteknyer nombor.. ehehe
    Shifu67 said...
    joe-
    hehehe.... boleh buat alasan utk diet ni

    yinsaf-
    ehh... tak perasan la pulak aku... aku tak peduli pun nombor apa... :)
    Yunus Badawi said...
    Mmg suka benar dia sehingga tak sempat nak bukak plastik tempat duduk hehehe
    LiNda said...
    wahh..sukanya..

    a'ahlah kan....
    Pelastik tak buka lagi. heheee
    Shifu67 said...
    YB & Linda
    org kelantan kata.... ambik keta hok dale supikkk

    mem besar dah buang supik tu tadi...
    faiz said...
    fuiyoooo...shifu ada keta baru...blh la rasmi blk kg kan..??
    MaMa MoDeN said...
    salam cikgu,
    selamat naik kete baru,
    smoga slalu murah rezeki...
    lupekanje said...
    errkk...caner leh keter hok lamer tu jadi gitu?

    hikmahnyer....taraa...keter baru kaaan...tima kasih la kat org yg melanggar atau yg buat keter tu dilanggar...hehhe..
    klu tk, tadek la keter baru...slagi tk punah kann..
    tahniah..pandu hati2...sayangi keter anda... :) Masa bebaru ni, calar sikik pun dah risau...kannnzz..
    juk said...
    hati2 di jln raya. jgn xcident lagi. BTW, apa fee gift u dpt dgn beli kereta tu? now, mcm2 salesman offer kat kita. hehehehhe
    xiiinam said...
    This comment has been removed by the author.
    ONE ZABA said...
    rusa tu pulak bila nak bertukar tuan...
    cookie devine said...
    Mulalaa Cik Cookie feeling nak tukar keta jgk.
    Shifu67 said...
    faiz-
    nak balik kampung tak muat... kena pakai rusa gak... hehehe

    mamamoden-
    aminnnn....

    lupakanje-
    alkisahnya.... keta lama tu... ikss.. panjang citernyee cuuu

    juk
    errr..... ad free gift ke... alahai aku tak tanya pulak

    ciklah
    aminn.....
    suuhhhh... suhhh.... kucin siapa la ni, duk kenen2 kat keta baru aku ni, jgn kecing dah la

    oneZ-
    errr... tunggu MPV baru perodua... hehehe... aku tak bekenan la ixzora tu heheheh

    cookie-
    tukar jee... lagi pun pintu keta yg dah kena kopak kuncinya ni bahaya... kannn
    azlanlin said...
    Plastik jgn buka laaa..itu tandanya seat akan sentiasa baru...;)
    DaliaLiyana said...
    biasa la..mestila suka kan??
    tapi jgn la sampai tak buka plasktik...hehehehe...
    Shifu67 said...
    azlan & dalia...
    plastik kena buang baru sedap pakai.... hahaha
    DUN Behrang 2020 said...
    Plastik tu terpaksa buang gak kan...kalau tak berbunyik2 je masa duduk...bising arrrr..tak besh!
    Shifu67 said...
    haah... memang tak sedap pakai kalau ada sarung nii...

Post a Comment