Thursday, September 25, 2008

Kerja Macam-Macam


Kerja cikgu yang macam-macam datang lagi..... mula-mula rancang nak berkumpul di YT Terengganu seperti tahun lepas, kerana maklumlah buat kerja key-in dalam bulan puasa ni, faham-faham je la.

Tapi entah macam mana.... dalam mesyuarat baru ni, boss 'angin' sikit... dia batalkan kebenaran untuk buat kerja di luar, huhuhu!

Boss suruh buat kerja kat opis sahaja.

Malangnya line streaymx di opis tak boleh diharap.... macam mana nak buat kerja!

10:00 malam.... Berkumpul di SK Beris Panchor, sambung kerja lagi. Balik kul berapa?..... tak leh nak kata, subuh nanti le kot!

Terima kasih kepada Guru Besar yang menjamu kami dengan cholek campur, rojak buah & air tuak nipah.... baru la segar sikit buat kerja.

Esok boleh datang lagi buat kerja kat sini.... hehehe!







Entry tambahan...... 2:30 AM, adengan tambah gas. Aku baru siap 1 sekolah, relex la dulu.

2 Comments:

  1. Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...
    cikgu...kerja macam2...semua kena buat..
    aku fade up..
    aku nak berenti jadi cikgu.

    tahun depan dua tahun aku..tak jadi cikgu dah..
    Shifu67 said...
    hui... tahun depan kou jadi cikgu besar ke?

    Kalau nak berenti jadi cikgu.... tarik nafas dulu, mengucap panjang dulu.... hehehe

Post a Comment