Thursday, September 11, 2008

Pembenihan Ikan Keli

(Entry ini dipost dengan menumpang line schoolnet.....)

Ramai sahabat-sahabat yang hendakkan video pembenihan ikan keli yang aku rakamkan semasa berkursus dulu.

Tapi kerana masalah line... aku tak dapat nak upload ke Youtube. Yang ini pun entah berjaya nak upload ke tidak pun tak tau. Aku try upload kat google ni.... tapi dengan line schoolnet yang merangkak-rangkak ni , jenuh la aku nak tunggu.

Apa-apa pun.... aku akan edit kemudian nanti entry pasal ikan keli ni.

video

1 Comment:

  1. Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...
    projek baik ni..lama tak mai blog ni...sejak aku punya blog dulu..terdilit..aku punya link habih terus...
    posting yg lama tak tau pi mana..

    aku nak tanya hang...macam mana hang buat link guna banner tu?..semat woo dih!.

Post a Comment