Wednesday, October 29, 2008

Puas dok sajoooo

Dah berbulan-bulan projek TM ganti kabel kat area rumah aku tak siap-siap ( nampak macam dah tahap terbangkalai je la ni, pasal tak de nampak sesapa pun orang kerja, tiang pun tak siap pacak lagi... huh!)

Dah berbulan-bulan jugak la streamyx aku tak jalan...

Kat rumah, kalau line tak de... apa la sangat yang boleh dibuat. Aku bukan minat main 'game' kat pc ni!

Emmm.... puahh dok sajo, aku godek-godek je la photoshop ni, edit gambar-gambar lama. Kalau cikgu Oden berkarya dengan lukis kartun, Ungku Nor buat kek lapis, Azza_Irah ronda-ronda naik basikal....... aku buat nak buat apa?

Tak kan nak cangkul tanah tanam sayur malam-malam kannnnnn! Bila malam.... tak dok kijoan.... ni je lah yang mampu aku buat


Sofia... semangat hari pertama


Rumah usaka yang sudah tiada lagi.... terlalu banyak kenangan di sini


Kak Chik... peminat ular, pantang nampak ular laju je nak tangkap


Kak Long.... pewaris kerjaya, datuk cikgu, opah cikgu, mak cikgu, abah pun cikgu.... hehehe!

Gambar romantis raya tahun lepas..... huhuhu!

Nak print, ink color pulak dah habis, last2 pegi print kat kedai je laaaa. Emmmm... Saiz A4 RM9, saiz 8x10 RM7, saiz 6R RM4....... emmmm print saiz 6R je lah, pasal lepas ni nak letak atas paper A4 gak, laminet, pas tu baru bubuh fremmm

5 Comments:

  1. Ungku Nor said...
    shifuuuuuu..seb baik gambar ular tu tak bape nampak.
    kalo tak, harus saya tak masuk blog shifu ni 44 hari..huuuuu..
    Shifu67 said...
    hahaha..... tak yah angan2 nak bela ular la cam tuu, bela je la guppy tuuu
    Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...
    malam aku kejaan jugak shifu..kata orang kalu tak kejaan..rugi.


    smart...hasil kerja org IT...
    NoorSham said...
    Cantik foto tuh... edit pakai Photoshop CS2 ke CS3?
    Shifu67 said...
    COden... mu 'kijoan' ghapo mlm2 tu, hehehe!

    noorsham... kawe tak pakai yg CS2 tu, pakai FS7 je... buat kijo dgn laptop cikai je, mana layak pakai CS.

Post a Comment