Wednesday, October 22, 2008

Puasa Fasa II

Kemarin tak puasa... (padahal kalau puasa lagi baik sebenarnya) Tapi pasal dah rancang nak buat dua hari, dua hari..... jadi ikutkan je lah plan tu. Kalau ikut plan tu..... maknanya, hari selasa depan la baru boleh raya.

Hari ni sahur dengan 7 biji kurma dan segelas air suam je..... dan disulami dengan beberapa batang rokok Langkawi yang dah lama tak jumpa tu. Tahun ni sekali pun aku tak pegi langkawi.... huhuhu!

Pukul 6:15 jam bunyi lagi..... " pukul berapa dah ni, sahur dah ke....?" tanya Mem aku ala-ala mamai. Aku jawab... "dahhhhhhh". "kenapa tak gerak". "letak dah jam tepi telinga, tapi tak sedar gak"

Sebenarnya aku tak kisah kalau mem tak bangun pun... pasal bukan nak makan apa pun masa sahur.... cumanya....... walaupun air tu aku boleh buat sendiri..... tapi aku lebih suka kalau mem yang buat...... faham la kannn...... wahai isteri2 di alam maya ini!

Hari ni kat sekolah..... budak-budak exam KAFA, relex je la hari ni, pasal exam ni ustad & ustazah diorang dah ada.

4 Comments:

  1. azlin hashim said...
    Salam singgah, selamat berpuasa...
    azza_irah said...
    ehehhh..
    dan2 paham bacadialog cikgu n wf ni..ehehee
    Ungku Nor said...
    shifuuu..
    tinggal bape hari je lagi nak pose 6..hehehe
    Shifu67 said...
    Hari ni baru boleh buka page comment...

    azlin... selamat datang, singgah le lagi, jgn malu2.... tambah nasi... tambah nasi!

    azza... ko memang cepat paham... hehehe!

    ungkunor... aku sambut raya sekali dgn raya hindu laaa!... hehehe

Post a Comment