Wednesday, January 6, 2010

Gaya First Day

Sana sini banyak cerita pasal hari pertama pembukaan sekolah.... baik dari sudut mak bapak atau pun cikgu-cikgi. Aku pun ada juga cerita hari pertama..... tapi mungkin versinya sama saja dengan orang lain. Tak payahlah tulis panjang-panjang kerana ceritanya berkisar kepada plot yang sama sahaja.... hehehe!


Hari pertama.... aku lambat sikit je daripada GB.... hehehe!

Itu buktinya aku tak mamai lagi walaupun dah bercuti panjang. Alamak.... tak ingat nak tarik nafas masa ambil gambar... hehehe!







Anak-anak rakyat 1 Malaysia.... celik mata je dah dijamu 'kenyang buntaa'









 Semuanya ceria dengan baju baru....


 











Aktiviti 'Zon Bebas Cukai' berjalan seperti biasa!
'Colek mencolek' menambahkan ceria.








Selamat pengantin baru..... hehehe!


Errrr... yang ni pula tentunya akan menyebabkan rasa senak ditahun baru.... maklum la kan pengantin baru la katakan, tak mahir sangat lagi tuu..... sabar je laaa!


16 Comments:

  1. latifahgb said...
    kenapa dengan kete cikgu tu??
    xiiinam said...
    Lembu siapalah pulak jadi mangsa kali nii.....?
    Yunus Badawi said...
    Ko tak citer pun ko sodok lembu lagi kali ni....
    Zyma Saad said...
    "Zon Bebas Cukai" pun ade di sekolah ekkkkk? Aku nak join sama, leh ke?? Aku suka xtvt cenggini, perut kenyang wehhhh....

    ;)
    juk said...
    pagi2 lagi dah makan ccolek! x sakit perut ko?
    sonata anak kancil said...
    datang memantau cikgu2 kat sini...kelas ok? cukup kerusi meja murid? buku teks cukup? tak cukup buat laporan segera...kang tak belajar anak orang....
    Shifu67 said...
    LatifahGB, Cik Lah & YB
    sorry... maklumat tak lengkap, tu keta pengantin baru tu... langgar bontot keta masa nak gi sekolah

    Zyma
    nak masuk ahli kelab... silakan

    juk
    alaaa.... besaa aaa

    sonata
    ko dah jadi nazir ke tahun ni
    pakmat said...
    ..hari pertama, hari pertama ler..bagaimana pulak malam pertama..?..
    DUN Behrang 2020 said...
    Aiii... takkan suruh GB snap gambor tgh punch card tu...lelain ok...pengantin baru tu mmg nampak berseri...bab colek tu yg lelain mcm nk terkam je pinggan tu...tang keta kemek tu...alahai...keta pengantin langgar bontot?
    ONE ZABA said...
    tiada istilah first day bagi org macam aku yg tak ada sekolah ni. cuti pun kena kerja.
    Che' Pit said...
    hmm nampak gaya mcm kete persona.. ish ish ish. cian cikgu tu..

    waa sekolah skrg ni uniform mcm2 kaler.. meriah lak rasa..
    Mak Su said...
    slamt tahun baru 2010 shifu, alahai, sapa ler punya kereta yang bikin senak perut tu.... ? ;)
    Shifu67 said...
    pak mat
    errrr.... mlm pertama kena tanya pengantin tu lee

    dun
    tu la... pengantin baru tu berlaga luar dalam

    1Z
    alaa.... bukan tak besa

    che pit
    ko nak pakai uniform gak ke

    maksu
    keta pengantin baru yg baru balik bulan madu... hehehe
    Cik Cookie said...
    abg g celebrate new year kat mn nih sampai keta kena kiss?
    *wink*
    Shifu67 said...
    errr.... alaa saja je tu, nak cari pasal masuk kat sepital.... hehehe
    DaHLia said...
    huh..awal2 sekolah dah buat kenduri colek...bestnyer...

Post a Comment