Monday, January 18, 2010

Kadang-kadang kita alpa

Sewaktu menguruskan insan di dalam kelas.... kadang-kadang kita tak mampu mengerti apa yang mereka lalui.




Sesekali.... bertenang dan renunglah kembali

12 Comments:

  1. xiiinam said...
    Aisey...tak dan nak tengok habis. Guna henpon je...broadband siput!


    Sampai budak tu turun bas je (macam kambing keluar kandang!)






    Nanti balik sambung dengan wifi Streamyx!
    Shifu67 said...
    ada adengan mak ayah dia hantar dia kat sekolah asrama.... ko tengok mesti hidung ko pedih... :)
    sonata anak kancil said...
    tengok gak - tapi tersekat2...

    tu la fasal...cikgu kena baca / faham seme karektur murid dalam kelas...kesian bebudak ni...kena prihatin
    Yunus Badawi said...
    Garangnya cikgu Ishaan tu. Teringat aku cikgu BM aku masa sekolah rendah. Nama dia cikgu Ramlah (takde kena mengena dgn ckLah).

    Pantang budak salah sikit, zasssss
    INNA AB said...
    salam..tringt time sklh dlu..besaq dh form 1 kot..x suke kt ckgu coz bila msuk klas je bca paper @ bg kje dia wat kje dia..
    1 day..dia tnya what ur name?
    tau jwpan i?...
    " i no name!" ( mksud bahasa klante..noneen 2..brganyut kn?)
    hahaha..last2 kena brdiri atas kerusi spjg msa dia...
    u know my feeling??
    puas n sonok!! hahaha..
    -gedebe..
    ONE ZABA said...
    tu sebab aku tinggalkan bilik darjah.
    Cik Cookie said...
    CC kalau class tuh subject yg cc xsuka
    cc akan lari lepak tandas atau surau.
    hohoho
    Mak Su said...
    saya tak leh tgk video, kena block. kisah budak2 kat dalam kelas ker?
    LiNda said...
    heheee...

    watak omak dia memang besh !
    Shifu67 said...
    Sonata
    kita cikgu ni.. nak baca feel dekat 40 org dlm 1 kelas hari2.. kekadang kita terlalai gak kann... maklum la kita ni insan yg lemah

    YM
    errr... nama tu hanyalah kebetulan je kaannn... kalau tak harus ko kena santau... :)

    inna
    haa.. ko memang suka noneen kann

    1Z
    ko tu cikgu 'murtad'.... hehehe

    cik cookie
    emmm... ko lepak dlm tandas ke... ko kena denda cuci tandas

    maksu
    yee... budak yg deklisia... masalah pembelajaran. Malam tadi main kat Astro ZEE

    linda
    emmmm... ko jgn nak perasan pulak :)
    Zyma Da` Catwoman said...
    Peminat hindustan nampakkkkkk!!!

    Huhuhuhu....

    ;)
    Shifu67 said...
    amboiii dah tukar kulit jadi kucennn la pulak

    bukan peminat hindustan sangat... tapi minat kat jalan ceritanya. kalau yg terlebih adengan guling2 atas gunung tu tak larat gak nak tengok

Post a Comment