Saturday, September 25, 2010

Scan blog anda..

Sambil tunggu berita TV3 pukul 1:30 ni (mana la tau kot-kot ada pengumuman bonus ke, hahaha!).... kawe jalan-jalan kat blog orang. Kawe jumpa blog yang ada entry menarik untuk dikongsi... http://namaku-ida.blogspot.com/2010/09/scan-blog-kita.html

Entrynya pasal website yang memberikan khidmat scan blog atau website.

Minggu lepas ramai kawan-kawan yang khabarnya diserang walware, dan mendapat macam-macam warning. Ada yang dituduh penyebar malware... khabarnya ada yang nak buat pendakwaan di mahkamah.... bahan bukti berupa SMS pun ada.... khabarnya nak saman juta-juta... hahaha!
Jadi... molek benarlah rasanya kalau kita pakat-pakat scan blog kita!... ok klik link websitenya.... http://onlinelinkscan.com/

Homepagenya simple saja..... apa lagi terus masukkan URL blog anda dan klik butang 'Scan Link'
Tunggu sekejap.... sabar!

Dan..... taraaa...... beginilah hasilnya

Tengok... blog kawe suci bersih tau... jangan kata kawe ada perkongsian dalam kes penyebar malware di blog.... hehehe

8 Comments:

  1. sonata anak kancil said...
    salam....ohhh kawe nak scan jugak lah...takat ni aku nengok ok je...aku nak buat sekarang jugak
    Shifu67 said...
    scan...jng tak scan... kang kena tuduh penyebar malware pula... huhuhu
    DUN Behrang 2020 said...
    nak scan gak la...
    izman said...
    nak kena buat ni. trima kasih bang atas input.
    INNA AB said...
    ok..tq bbnyak..kawe dh buat dh...2..la nma kwn kn?? thanks...kita xdan nk merayau...
    Shifu67 said...
    scan... jgn tak scan... masalahnya org yang dikatakan penyebar malware baru2 ni belum scan lagi ni...hehehe
    sonata anak kancil said...
    aku dah scan.....line clear !
    luahfikiran said...
    SALAM,
    NAK BUAT. TAPI MACAM MANA KALAU ORANG RUMAH TAHU? TAK JEALOUS KE?

Post a Comment