Saturday, September 18, 2010

Selamat sampai ke destinasi

Hari ini mungkin hari terakhir bagi yang beryiha-yiha menyambut hari raya di kampung minggu ini. OPS Sikap pun sudah ditamatkan.... statistik duk lebih kurang je dengan tahun-tahun sebelum ni.

Kepada yang dalam perjalanan pulang ke sarang masing-masing... diucapkan selamat sampai ke destinasi anda, dan semoga tidak menjadi penyumbang statistik Ops Sikap.

Aku pun sedang menikmati sisa-sisa cuti sambil layan lagu hindustan.... hehehe



Main Chalee Main Chalee, Peechhe Peechhe Jahaan,
Ye Naa Poochho Kidhar, Ye Naa Poochho Kahaa
Sajade Mein Husn Ke Zook Gayaa Aasamaan Lo Shuru Ho Gayee Pyaar Kee Daasataan
Jaao Jahaa Kahee Aankhon Se Door, Dil Se Naa Jaaoge Mere Hujoor
Jaadoo Fijaaon Kaa Chhaayaa Soorur, Ayese Mein Bahake To Kisakaa Kusoor
Bahake Kadam Chaahe Bahake Najar, Jaayenge Dil Leke Jaaye Jidhar
Pyaar Kee Raahon Mein Pyaaraa Safar, Hum Kho Bhee Jaaye To Kyaa Hain Fikar

11 Comments:

  1. sonata anak kancil said...
    janganlah opps dah habis
    buat semula !
    Shifu67 said...
    Main Chalee Main Chalee, Peechhe Peechhe Jahaan,
    Ye Naa Poochho Kidhar, Ye Naa Poochho Kahaa
    Sajade Mein Husn Ke Zook Gayaa Aasamaan Lo Shuru Ho Gayee Pyaar Kee Daasataan

    ehhh... ondway balik rumah gak ke.. :)
    ckLah@xiiinam said...
    Kau baru balik dari sekolah ya cikgu?
    Kite cuti hari ni...

    :)
    Shifu67 said...
    kawe cuti panjang dah seminggu.... tart nanas pun dah habis ni
    luahfikiran said...
    SALAM,
    LF HARAP AMALAN BERHATI2 DI JALAN RAYA INI DITERUSKAN SEHINGGA BILA-BILA MASA. BUKAN TERBATAS DI MUSIM PERAYAAN SAHAJA
    Shifu67 said...
    mulakan dgn pakai tali keledar sokmo.. benda tu bukan hanya sekadar hiasan.. betul tak bang LF
    Yunus Badawi said...
    Salam Shifu.
    Aku dah lama balik ke sarang. Semalam hantar anak pula balik ke sarang dia di Serting. Nasib baik ada LEKAS. Kalau ikut PLUS mmg jam.
    Mak Su said...
    dah habis raya lom?
    Shifu67 said...
    test.. test
    Shifu67 said...
    haaa boleh pulak send komen... macam2 je la blogspot ni
    Shifu67 said...
    YB... ada org buat aduan, siap send sms lagi.. kata blog ko penyebar malware... kalau ko dakwa dimahkamah boleh buat duit ni.... hehehe

    Maksu... sabtu ni ada satu lagi jemputan open house, barangkali yg last la kot

Post a Comment