Wednesday, November 19, 2008

Kursus Penyelaras LDP

Minggu ni..... berada di Hotel YT Midtown, Terangganu, mengendalikan kursus kepada Penyelaras Latihan Dalam Perkhidmatan Sekolah-Sekolah Daerah. Peserta seramai 47 orang hadir. Hari pertama, pengurusan data dan laporan aktiviti LDP tahun 2008. Dikendalikan oleh pegawai-pegawai Unit ICT JPN Kelantan.

Hari kedua.... hari aku, full day slot aku... membina blog. Kira aku jadi 'bapa' bloggers la, hari ni melahirkan 47 orang bloggers baru (bukan aku beranak kan diorang la pulakk). Tapi blog yang diorang buat ni, bukan blog personal la, blog ni untuk pelaporan aktiviti program LDP. Semuanya akan disenaraikan dibawah blog LDP PPD.

5 Comments:

  1. azza_irah said...
    tahniah utk bapak blogger..
    LDP PPDBachok said...
    hahaha...
    azlin hashim said...
    Lama tak dgr citer? p mana... oh terengganu...
    Mak Su said...
    so, they calling calling you daddy ker godfather?
    Shifu67 said...
    azlin - kat rumah streaymx masih tak selesai2 lagi masalah kabel, payah la sikit nak update citer. pg ni kat ppd.. boleh la on kejap

    mak su - tak hingin aku jadi daddy diorang aiii.. geliii...:)

Post a Comment