Thursday, November 6, 2008

Tag mengeTag....



LAW & RULES
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this.

Emmm..... nak jawab tag la.... ni gambar petang semalam. Balik sekolah cam biasa tidooo. Bangun tido teringat dgn Tag yang Azlin buat.... ambik kamera.... snap, snap. Tengok gambar..... mak aiiii! tak tegamak aku letak gambar muka aku yang tersangat la ensemmm... ala-ala Shahruk Khan gitu. Bangkali gambar ni pun dah cukup la kot... pasal aku dah ikut gak rules2 tu (tak suruh tunjuk muka kannn)

apa kata kalau kita tag Ungku Nor........ hehehe!

6 Comments:

  1. azlin hashim said...
    > waduh! ini gmbr ehem2 nih, tp nak tgk gmbr nih td sy kena save dulu dalam my picture, baru blh tgk..

    > TQ, Cikgu mmg sporting, lepas nih boleh lah sy TAG kan lg ek... hehe
    Shifu67 said...
    ko jgn fikir yg bukan2 lak... tu gambar baru bangun tido laaa! hehehe
    azlin hashim said...
    isyhh, mana ader... otak sy suci bersih...putih lg.. bak kata nabil lah kan.. kui..kui..
    Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...
    perghhhhhhhhh...seksi, bang,..
    ha ha ha ha ha ah ah
    Shifu67 said...
    tengah duk fikir.... lepas ni nak sahur awal ke sahur lewat... hahaha!
    azza_irah said...
    aaaawwwwwwww....ahhaaaa

Post a Comment