Tuesday, February 3, 2009

Gambar Kenduri-Kendara

Ini entry sambungan.... nak letak beberapa gambar untuk kemudahan sepupu sepapat save gambar-gambar masa kenduri kat rumah Achik hari tu.... tak larat aku nak send kat email korang..... korang copy & save la sendiri.

AHAD, 25 JAN 2009

Pukul 5:00 petang.... pengantin datang untuk majlis nikah. Majlis nikah buat di rumah kerana Acik uzur.... dia sebenarnya masih truama pasal baru sebulan lebih kakinya dipotong, belum biasa lagi dengan keadaan fizikalnya yang baru begitu, jadi semua orang tak nak la sebut-sebut sangat pasal tu.... semua buat-buat tak nampak je.... :-)



ISNIN, 26 JAN 2009






8 Comments:

  1. xiiinam said...
    Dema semua ada emel...waduh, canggih!!
    Errr boleh bagi ckLah alamat emel makcik tudung maroon kat atas tu (nampak sebok benau..he..he..), lepas tu emel Tok Kadi tu(nak berkenalan), lepas tu abang yang tengah dok buat kekuda tu...nak suruh dia adunkan sikit teknik silat dia dengan tekondo ckLah...
    Shifu67 said...
    kooo.... aku macam leh tau je apa yg tersirat.....

    makcik tudung meroon tu geng veteran, bukan group sepupu sepapat aku tu.... haaa yg pasang kekuda tu bangkali ko boleh buat menantu.... lepas tu kita boleh pelaga tekwando anak ko dgn silat pulut dia.... dia tak jauh kat umah ko... kat sekolah sains teluk intan... pegi la melawat hujung minggu ni
    Yunus Badawi said...
    Saya suka baca 2 org cikgu yg satu sekolah tapi tak pernah jumpa ni bila kutuk mengutuk. Syok tengok sapa lebih terer.
    Shifu67 said...
    errr.... pak yus, saya selalunya merendah diri je... sebab sejak dulu saya sgt memahami jiwa org pompuan ni... macam dia tu la... hehehe

    tadi baca citer pak yus jejalan... saya cadang nak tulis komen, esok2 bila dah pencen saya pun nak jejalan cam tu gak... tapi hari ni terbz sikit dgn citer panas kat perak, bertalu2 sms.... maklumlah saya blogger parti yg dah pencen, dan membatalkan niat nak tulis pasal tu dlm blog saya, walaupun idea bertalu2 dtg....
    CRAZY BEAUTIFUL88 said...
    nengok photo ni teringat lak zaman nikah lu
    pB said...
    teringat kenangan lama
    Shifu67 said...
    aiii... tengok gambar org kawen... semua duk teringat kenangan lama je ni.... hehehe
    xiiinam said...
    tu la pasal...bagi je alamat emel tok kadi tu kat deme..

    pakcik sorang tu apa kes? asyik memantau je...

Post a Comment